De Eilanden Makelaardij o.g.

Makelaar Amsterdam Oost

De Eilanden Makelaardij o.g. is een van de toonaangevende makelaarskantoren in het Oostelijk Havengebied, het Funenpark, de Indische Buurt en op IJburg.

Wij zijn de nummer 1 op het gebied van kennis en ervaring in het Oostelijk Havengebied en omgeving met betrekking tot verkoop en aankoop van woningen en appartementen!

Uiteraard zijn wij als Amsterdams makelaarskantoor ook zeer actief met aan– en verkopen in Groot Amsterdam!

Wij weten voor u exact wat er door potentiële kopers gezocht wordt aan woonruimte, wij kennen het aanbod en kunnen dit zeer goed matchen met uw bij ons in de verkoop staande woning of appartement!

Als NVM kantoor zijn wij zowel lid van de sectie WONEN en BEDRIJFSONROEREND GOED en zijn wij zeer actief in heel Amsterdam!

Daarnaast zijn wij een, voor alle Nederlandse geldinstellingen, erkend TAXATIE kantoor en voldoen wij aan alle hiervoor geldende eisen! Wij taxeren voor onder andere diverse VALIDATIE INSTITUTEN zoals het NWWI, Maatwerk en I-Validatie.

Mocht u van ons gebruik willen maken voor de verkoop van uw woning of appartement, dan kunt u ons hier altijd voor bellen om een vrijblijvende afspraak voor te maken.

Wanneer u uw woning of appartement wilt verkopen in Amsterdam of specifiek in het Oostelijk Havengebied, dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u gebruik maken van onze jarenlange kennis en kunde!

Indien u een woning of een appartement wilt aankopen in Amsterdam, dan kunnen wij u natuurlijk ook bij staan met het zoeken van uw droomhuis en begeleiden met het hele aankoopproces wat hier bij komt kijken.

Graag nodigen wij u dan ook uit om met ons te praten over uw wensen op de Amsterdamse woningmarkt.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag op afspraak.